Hey, Norway!


I have more imminent travel plans. I’ll be at the World Humanist Conference in Oslo this coming weekend, and then on Monday the 15th I’ll be doing this:

Paul Z. Myers er en amerikansk biolog som jobber ved University of Minnesota Morris, og forsker på zebrafisk innen området evolusjonær utviklingsbiologi. Mest kjent er han for sin populære blogg Pharyngula, hvor han blant annet kommer med harsk kritikk mot intelligent design og kreasjonistmiljøet generelt. Kort sagt er han en aktivist innen den amerikanske kreasjonisme-/evolusjons-debatten. I august er PZ i Oslo i forbindelse med World Humanist Congress 2011, og tar i den forbindelse selvsagt turen innom puben for å slå av en prat med Oslo-skeptikerne!

Skeptikertreffene er uformelle, sosiale treff for skeptikere i Oslo-området. De er ment som en mulighet til å diskutere skepsis, vitenskap og alt mulig annet med likesinnede, og bli kjent med andre skeptikere. Man trenger ikke å være medlem av foreningen Skepsis.

Denne gangen samles vi nok en gang på Asylet, i bakgården dersom det er fint vær. Hvis du ikke har vært med før, så se etter bordskiltet vårt med logoen på, eller spør i baren.

I do not know what that means. If I’m now committed to doing burlesque in Norwegian, let me know soon. When I was a wee little kid, I could recite the Lord’s Prayer in Norwegian, but I think I’ve forgotten it all now.

(Also on FtB)